DINAMOVI NAVIJAČI ISPRED HRT-a: ‘Relativizirate dokazanu pljačku Dinama’

Ilustracija: Goran Mehkek / CROPIX

Presuda Zdravku Mamiću izaziva brojne reakcije javnosti. Udruga “Dinamo to smo mi” oštro je reagirala na neke reakcije u medijima, jer smatraju da se relativizira šteta koju je Mamić napravio Dinamu.

U emisiji “Otvoreno” na HRT-u gostovali su članovi uprave Dinama te je postavljeno pitanje “Je li Zdravko Mamić više naštetio Dinamu ili mu donio korist?”. Izazvalo je to bijes članova “Dinamo to smo mi” koji smatraju da urednici HRT-a “relativiziraju dokazanu pljačku Dinama” i nastoje “očistiti obraz bjegunca od pravosuđa”.

Kao članovi Dinama oštro osuđujemo pokušaje urednika HRT Otvoreno Damir Smrtića i Denis Latina da relativiziraju zločin…

Objavljuje Dinamo – to smo miUtorak, 16. ožujka 2021.

Svoje nezadovoljstvo iskazali su objavom na svojoj Facebook stranici, gdje su dodali da bi HRT kao javni servis trebao težiti objektivnosti. Osobito su se požalili zbog toga što nitko iz udruge navijača nije pozvan u emisiju, kako bi netko zastupao i njihovu stranu.

Nezadovoljstvo udruge navijača nije stalo samo na objavi na Facebooku, već su se odlučili okupiti ispred HRT-a te i tamo iskazati svoje nezadovoljstvo, prenosi Telegram.

Nakon početnog pritiska HRT je poslušao udrugu navijača i emisiju pozvao njihovog predsjednika Juraja Čosića, koji je upozorio na činjenicu da je Zdravko Mamić, koji je u utorak iznio optužbe o Đuri Sessi i ostalim sucima, i ranije optuživao mnoge, pa i mahao navodnim SMS-ovima koji su se naknadno pokazali kao krivotvorine.

Najavio je i da će udruga podići odštetni zahtjev kako bi ukradeni novac bio vraćen Dinamu.


Komentari