DINAMOVCI VJEŽBALI ZA AKTIVNIJU HRVATSKU: ‘Pozivamo sve Zagrepčane na otvorenje Europskog tjedna sporta’ (VIDEO)

Press

Tjedan sporta počinje u subotu 10. rujna na zagrebačkom Trgu dr. Franje Tuđmana.

Zvijezde Dinama, uz vodstvo atraktivnih trenera iz nacionalnog projekta Aktivna Hrvatska, odradili su trening kojim žele aktivirati Hrvatsku. Kapetan Domagoj Antolić, vratar Adrian Šemper te igrači Gordon Schildenfeld i Junior Fernandes ususret Dinamovim utakmicama Lige prvaka pozvali su građane da se aktivno uključe u Europski tjedan sporta.

Projekt ‘Aktivna Hrvatska’

Tjedan počinje u subotu 10. rujna u 11:00 sati na zagrebačkom Trgu dr. Franje Tuđmana, a trajat će do 17. rujna kada završava u Dubrovniku. Istog dana u 16 sati održat će se finalni trening projekta Aktivna Hrvatska, a koji se održava pod pokroviteljstvom Predsjednice RH Kolinde Grabar-Kitarović.

‘Pozivam sve Zagrepčane i njihove goste da izaberu zdraviji i aktivniji život. U subotu 10. rujna imat ćete priliku upoznati brojne sportove i aktivnosti koji će vašu budućnost učiniti sretnijom”, izjavio je kapetan Dinama Domagoj Antolić.

Besplatne vježbe u fitness centrima

Hrvatska po drugi put sudjeluje u inicijativi Europske komisije – Europskom tjednu sporta. U subotu 10. rujna na zagrebačkom otvaranju tokom cijelog dana očekuju nas prezentacije brojnih sportova i klubova. U nastavku tjedna vježbat ćemo u školama, tvornici i na radnom mjestu. U Karlovcu će se 16. rujna obnoviti košarkaško igralište s projektom Koš za Koš. Veliko finale ETS 2016. održat se 17. rujna u Dubrovniku na plaži Banje cjelodnevnim prikazom aktivnosti i sportova na vodi. Ove su se godine u Europski tjedan sporta uključili brojni fitness centri diljem Hrvatske koji će građanima otvoriti svoja vrata i ponuditi im besplatno vježbanje.

Nagrade za sudionike

Projekt Aktivna Hrvatska, čije se finale održava od 16 sati i na kojem se očekuje više od 500 vježbača, drugu godinu sudjeluju u ETS-u. Edukacija građana i stjecanje zdravih navika osnovna su misao vodilja ovog projekta koji se održava pod pokroviteljstvom HEP-a. Trud svih vježbača partneri projekta nagradit će bogatim poklonima.


Komentari