Dinamovci otputovali u Belgiju, tamo ih čeka težak izazov: ‘Oni su dobili što su tražili’

Foto: Slavko Midzor/PIXSELL

Plavi su otputovali za Belgijum, a tamo ih u četvrtak čeka težak izazov. Susrest će se s Genkom u Europskoj ligi, a sam trener Damir Krznar rekao je da zagrebačka momčad ima i znanje i moći suprostaviti se tako ozbiljnom suparniku.

“Ispred nas je izuzetna utakmica. Oni su u prvoj utakmici na gostovanju dobili što su tražili, puni plijen. Naše je ponoviti isto na našem prvom gostovanju. Imamo dosta znanja i moći i nadam se da ćemo trkački biti raspoloženi i borbeni i da se možemo nadati dobrom rezultat”, pojasnio je Krznar prije puta u Belgiju.

Zadnja utakmica koju je Dinamo odigrao bila je protiv Slaven Belupa gdje su slavili 4:1, Deni Jurić se nada da će nastaviti taj niz pogodaka.

“Vjerujem da će igrači biti raspoloženi, trkački na nivou i na nivou što se faze napada tiče, da će se boriti za drugu loptu, za ničiju loptu jer što više tih lopti osvajaš, osvajaš više napada i imaš više prilika za realizaciju”, rekao je trener Plavih.

I kapetan Arijan Ademi rekao je da su svi u momčadi spremni te se nadaju najboljem mogućem ishodu.

Podsjetimo, Dinamo je prvu utakmicu Europske lige igrao protiv engleskog West Hama 16. rujna gdje su nažalost s Maksimira otišli s porazom od 2:0. Time su trenutno i posljednji na tablici grupe H.


Komentari