Dinamovac oduševio susjede, bez slikanja i pompe

Foto: Zagreb.info

Iako neki smatraju kako nogometaši previše zarađuju i razmaženi su, zapravo ih velika većina u tišini pomaže više nego mnogi mogu zamisliti. Brojne donacije, pomoć i solidarnost koju iskazuju vrlo često, na njihovo inzistiranje, prolaze bez svjetla reflektora.

Napadač Dinama na posudbi u Interu Komnen Andrić (24), napravio je hvale vrijednu gestu i pomogao svojim sunarodnjacima koji se u Srbiji bore s koronavirusom. Andrć je pomogao ambulanti u svom rodnom Baljevcu na Ibru.

Nogometaš o ovome nije htio govoriti, no javili su se medicinski djelatnici i javno mu zahvalili. – Kole je bio dobro dijete i izrastao je u dobrog čovjeka. Ova njegova gesta nas je iznenadila, ali još više smirenost i tišina u kojoj je to izveo. On je nazvao, rekao da bi dao donaciju, pitao što nam je potrebno, kontaktirao s dobavljačima i roba je stigla. Bez slikanja, objava i bez pompe, pomogao je i to je to – rekao je jedan tehničara zaposlenih u ambulanti, a prenosi Alo.

Liječnici ga se sjećaju kao nemirnog dječaka koji se bojao bijelih ogrtača tijekom sistematskih pregleda. – Od onakvog nestašnog mladića, čini mi se odjednom, pretvorio se u ozbiljnog, uspješnog mladog čovjeka, koji je još i human. Svaka čast našem Koletu – rekla je jedna medicinska sestra.


Komentari