DINAMOVA JEDINICA ODGOVORILA SVETOM IKERU! Ovo je novi dokaz o mogućem transferu

Foto: Screenshot

Kada vas u svojoj objavi na Twitteru spomene Iker Casillas, a vratar ste, onda morate znati da ste posebni. Naravno, ako se ne radi o nekoj šali na vaš račun ili o gafu kojeg ste izveli na utakmici.

Samo pozitivno bilo je i u Ikerovoj objavi u kojoj se dotaknuo Dominika Livakovića, vratara Dinama i hrvatske nogometne reprezentacije. Rekao je nekadašnji vratar madridskog Reala, a sada čuvar mreže Porta da mu se mladi Zadranin jako sviđa i da ga prati kako igra.

Livaković je uputio i odgovor…

“Njegova pohvala jedno je od najvećih priznanja u mojoj karijeri. Osjećaj je odličan. On i Raul su bili glavni razlozi zbog kojih sam počeo igrati nogomet u Zadru još dok mi je bilo šest godina. Osjećao sam se kao da sam osvojio nešto”, rekao je Livaković u razgovoru za RTL televiziju.

Pohvale Španjolca dodatno su rasplamsale priče o njegovom odlasku s Maksimira. Poznato je da ga prate mnogi klubovi.

“Ne želim prenagliti da ne napravim neki krivi potez. U Dinamu mi je super, branim i atmosfera je sjajna, pogotovo nakon ovih uspjeha za koje se nadam da će biti i veći sljedeće sezone. Imamo odličnog trenera i sve je tu zasada savršeno”, rekao je Livaković.


Komentari