Dinamov tragičar iz 2019. vraća se na Maksimir: Ostale su još samo sitnice

Kevin Theophile-Catherine u dresu Dinama (Foto: Boris Kovacev/CROPIX)

Kevin Theophile-Catherine vraća se u Dinamo, i to već u četvrtak. Prvi puta će se pojaviti na treningu za dva dana, nakon samo godinu dana. Za sada nije poznato koliko će zarađivati, ali sasvim je sigurno je da će to biti puno manji iznos od 900 tisuća eura godišnje, koliko je zarađivao dok je bio u Dinamu.

Roko iz Stenjevca izabran za ‘Najveću nadu hrvatskog sporta’: Njegov životni put nije bio nimalo lak

Theophile se prošle godine na kraju sezone oprostio od Modrog dresa u kojem je bio od 2018. godine. Do sada je za Dinamo upisao 153 utakmice.

Podsjetimo, bio je jedan od ključnih stopera Dinama za vrijeme Bjelice, ali zadnje gotovo dvije sezone ispao je iz prve ekipe te se samo čekao njegov odlazak.

Kevin Theophile-Catherine u dresu Dinama protiv Villarreala (Foto: Ronald Gorsic/CROPIX)

Još uvijek je u kontaktu s bivšim igračima Dinama i trenutno se nalazi u Zagrebu, gdje ima privatne treninge sa Stipom Marinom koji je bio član Čačićevog stožera, pa Biščanovog i sada je aktivan član Jakirovićevog stožera.


Theophile-Catherine Dinamu bi mogao biti dobro pojačanje koji se jako muči s kompleksnošću obrane.

Dinamovi navijači dobro pamte njegove dobre uloge u ‘Modrima’, ali isto tako pamte famoznu utakmicu protiv ukrajinskog Shakhtara 2019. kada je skrivio kazneni udarac u 97. minuti i tako izbacio Dinamo iz europskog natjecanja.


Komentari