Dinamov dan zdravlja: besplatno izmjerite šećer i krvni tlak te napravite spirometriju i pulsnu oksimetriju

FOTO: Goran Stanzl/PIXSELL

Jučerašnji dan ipak nije bio ispunjen nogometom i odličnim potezima zbog kiše koja je turnir prekinula te su četvrtfinalne utakmice prebačene za posljednji dan Memorijalnog Malonogometnog Turnira Mate Čuljak. Uspjela se odigrati samo jedna utakmica i to ona seniorska između Victory Art Caffe-Megatona i Niskogradnje Veverec u kojoj je Niskogradnja slavila 2:0 pogotcima Dominika Ruka i Gorana Mihovljaneca.

Posljednji dan očekuje nas pravi spektakl. Na terenu, a i oko njega. Počinje se sa zaostalim utakmica četvrtfinala te prvu utakmicu igraju veterani Šercerova Promotion Play, nakon čega slijede seniorska četvrtfinala. Veteransko finale je na rasporedu u 19:00, a seniorsko u 20:00 sati.

Organiziran je “Kids Day” za one najmlađe, a za one nešto starije, Irena Čuljak, žena pokojnog Mate Čuljka, u suradnji sa svojim kolegama zdravstvenim djelatnicima organizirala je “Dinamov Dan Zdravlja” na kojem će svi prisutni od 16:00 do 20:00 sati moći izmjeriti šećer i krvni tlak, napraviti spirometriju i pulsnu oksimetriju. Gospođa Irena Čuljak će zajedno sa svojim kolegama ovom prilikom održati i besplatno savjetovanje o prehrani i utjecaju tjelesne aktivnosti na poboljšanje kvalitete života.

Mural posvećen Mati Čuljku, čiju su izradu cijeli tjedan pratili igrači i gledatelji ovog turnira, bit će otkriven na Cankarici. Bit će tu i štand na kojem će se svi prisutni moći učlaniti u Futsal Dinamo, Dinamo To Smo Mi i GNK Dinamo te će se na istom mjestu moći kupiti i majice posvećene Mati Čuljku. Cjelokupni prihod ide njegovoj obitelji.

Komentari

Komentari