Žele ga mnogi veliki klubovi: Dinamovacu Daniju Olmi ponude dolaze sa svih strana

Foto: Damir Krajac /CROPIX

Zanimljiva se situacija odvija u Dinamu. Prije desetak godina na izlaznim je vratima Maksimira bio Luka Modrić, govorilo se o transferu u Španjolsku, Njemačku, Italiju, a na kraju je završio, na sveopće čuđenje mnogih, u tada tek prosječnom, ali dobrostojećem premijerligašu Tottenhamu.

Slična se situacija odvija i danas, samo što je glavni akter Dani Olmo, španjolski ‘wonderkid’ koji je upravo odigrao sezonu iz snova i osvojio naslov prvaka Europe sa U-21 reprezentacijom Španjolske. Olma, kao i nekada Modrića, traži pola Europe. Do sada su se spominjali, Milan, Barcelona, Borussija, Leverkusen, Manchester United i brojni drugi velikani, ali na kraju bi Olmo mogao završiti u Tottenhamu.

Mundo Deportivo tvrdi kako su se Englezi okrenuli Olmu nakon što im je propao transfer s Lo Celsom, a navodno su već u pregovorima s Dinamom i kako su spremni dati 25 milijuna eura, što je za milijun više od cifre kojom se do sada baratalo.

Tottenham i Dinamo nekada su dobro surađivali, a čini se kako je, inače vrlo oprezni, tvrdoglavi i škrti vlasnik Hotspura, Daniel Levy, odlučio ponovo pokucati na vrata Maksimira jer akviziciju ovakvog talenta očito ne može propustiti.


Komentari