ZAGREBAČKI DERBI NA POČETKU SEZONE: Lokomotiva je prošle godine namučila Dinamo, Modri moraju biti oprezni

Promo

Priča o Lokomotivi kao Dinamovoj filajli prošle je godine i službeno demantirana.  Lokomotiva je prošle godine Dinamu uzela 7 bodova, jednako kao i Hajduk, te su Dinamu bili crna mačka.  

Čačić je već najavio da će morati biti oprezni, upravo zbog Lokomotive prošle sezone, ali i poraza u uvodnom kolu od Slaven Belupa. Dinamo je zato na oprezu te Čačić ne bi trebao previše eksperimentirati u utakmici. 

Na vratima će biti Livaković, dok je na bekovima najavio Bočkaja, a ponovno bi priliku trebao dobiti Moharrami. Stoperi će biti Lauritsen i Perić, a u veznoj liniji bi mogli vidjeti Mišića i Ljubičića s obzirom na to da je kapetan Ademi imao lakšu ozljedu u superkupu. No,  pravo pitanje je ipak napad. Ako će klub krenuti s najjačim snagama na krilima, to bi trebali biti Ivanušec i Oršić, Petković kao polušpica te Drmić špica. 

Bez Kačavende će biti teško

Lokomotiva je imala vrlo dobru sezonu, ali ovu sezonu otvaraju bez Lukasa Kačavende koji je potrgao križne ligamente i izvan igre je minimalno do proljetnog djela sezone. Iako nema najboljeg igrača, Lokomotiva ima cijelu plejadu igrača koja bi mogla zaprijetiti Livakoviću.

Dinamo ulazi kao veliki favorit i sve osim pobjede na startu bila bi prava senzacija. Lokomotiva je momčad uvijek željna dokazivanja i baš zato su prijetnja, ali Dinamo bi svojom kvalitetom ipak trebao doći do pobjede.


Komentari