ZA DINAMOVCA NIJE GOTOVO! Djevojka koju je napao uskoro ide i s privatnom tužbom

Foto: GNK Dinamo/Iva Bošnjak

Osječanka Iva Bošnjak, djevojka koja je optužila Dinamova igrača Iyayija Atiemwena, da ju je fizički napao i nanio joj tjelesne ozljede te da ju je gušio, otkrila je na svom Instagram-profilu da je Nigerijca kazneno prijavila, ali je najavila i privatnu tužbu.

Podsjetimo, Bošnjak je zbog nasilja zvala policiju nedugo nakon što su Dinamovi igrači u Zagrebu svladali Benficu u prvoj utakmici osmine finala Europa lige i optužila je Nigerijca da ju je napao. No, Atiemwen je njezine tvrdnje u javnosti demantirao. Na kraju je ipak završio na ispitivanju u policiji, a u međuvremenu se javila još jedna djevojka koju je navodno zlostavljao.

Iva se sada ponovo javila putem Instagrama i najavila je sljedeće korake.

“Mogu ponosno reći da iz svega ovoga izlazim jača nego ikada! Bilo je tu gomilu odvratnih komentara, uvreda, ali nisam odustala i neću dok istina ne izađe na vidjelo. Hvala svim divnim ljudima koji su bili uz mene u svemu ovome i dali mi podršku. Također, hvala ljudima i na odvratnim komentarima jer bez vas ne bi uspjela pregurati ove teške trenutke i izaći iz ovog svega jača nego ikada. Mogu vam se svima sada nasmijati i pljunuti vam u facu. Ooo ne, niste me uništili, ni približno tome, samo ste me ojačali. Podnijela sam kaznenu prijavu 13. ožujka, a ovim putem zahvaljujem medijima što su stali uz mene jer, nažalost, da nije bilo vašeg pritiska ne bih dobila prilku za kaznenu prijavu, već samo za privatnu optužnicu kao što su mi gospoda u plavom rekla nakon događaja koji sam prijavila. Ali nakon vašeg pritiska promjenili su svoje mišljenje!! Ali ne stajem ovdje, uskoro idem i s privatnom tužbom o kojoj ćete znati uskoro više”, napisala je Iva Bošnjak na svom Instagram profilu.

 

View this post on Instagram

 

Mogu ponosno reci da iz ovoga svega izlazim jaca nego ikada! Bilo je tu gomilu odvratnih komentara,uvreda ali nisam odustala i necu dok istina ne izade na vidjelo! Hvala svim divnim ljudima koji su bili uz mene u svemu ovome i dali mi veliku podrsku.. ali takoder hvala ljudima i na odvratnim komentarima jer bez vas nebi uspjela pregurati ove teske trenutke i izaci iz ovog svega jaca nego ikada. Moga vam se svima sada nasmijati u lice i pljunuti vam u facu, ooo ne niste me uništili ni priblizno tome samo ste me ojacali ?? Podnjela sam kaznenu prijavu 13.3 , ovim putem zahvaljujem svim medijima sto su stali uz mene, jer nazalost da nije bilo vaseg pritiska nebih dobila prilku za kaznenu prijavu, nego samo za privatnu optuznicu kao sto su mi gospoda u plavom rekla nakon dogadaja kojeg sam prijavila. Ali nakon vaseg pritiska promjenili su svoje misljenje!! Ali ne stajem ovdje uskoro idem i s privatnom tuzbom o kojoj ce te znati uskoro vise ???

A post shared by I V A ? (@iva977) on


Komentari