(VIDEO) SLUŽBENO JE! Dinamo potpisao prvog kapitalca s kojim će loviti Ligu prvaka, evo što je rekao

Foto: GNK Dinamo

Nije se dugo, svega jedan dan trebalo čekati na potpis kojeg je Ivo Pinto stavio na ugovor s Dinamom. U četvrtak je sletio u Zagreb, a petak je obilježen u svečanom tonu. Obvezao se 29-godišnji Portugalac na trogodišnju vjernost modrom kolektivu u kojeg se vratio nakon vremena provedenog u novom premierligašu Norwichu.

“Jako sam sretan što sam ponovno u Dinamu, lijepo se osjećam i ovo je važan trenutak za mene i moju karijeru. Proveo sam lijep period u engleskom klubu Norwichu, drago mi je što se klub vratio u Premier League nakon tri godine i to je nešto zaista posebno”, rekao je 29-godišnji Portugalac nakon potpisa ugovora.

“Mi smo sada ponovno zajedno, vratio sam se i veselim se nastupima u dresu Dinama. Dat ću sve od sebe kako bih pomogao ekipi i klubu u ostvarivanju novih uspjeha.”

Pinto je u Dinamu igrao od 2013. do 2016. godine. S maksimirskim klubom je u tom periodu osvojio tri naslova prvaka Hrvatske, jednu titulu pobjednika Kupa i jedan Superkup. Igrao je dva puta u grupnoj fazi Europa lige i jednom u grupnoj fazi Lige prvaka.

Komentari