(VIDEO) Poznati zagrebački glumac komentirao situaciju u Dinamu uz prigodan video: ‘Pjesma je nekorektna, ali ljudi su ljuti’

Foto: Instagram

Dinamo je sinoć izgubio na Maksimiru do Hajduka u 34. kolu Prve HNL rezultatom 3:2 što je dodatno produljilo krizu u klubu.

Loš je to start za novog-starog trenera Zorana Mamića koji je svoj treći trenerski mandat počeo s porazom od najvećeg rivala.

Navijači su Mamićev povratak dočekali na “nož”, a razlog je nepravomoćna presuda prema kojoj je on osuđen na zatvorsku kaznu u trajanju od četiri godine i 11 mjeseci zbog pljačke Dinama.

Tako su i Bad Blue Boysi napustili sinoćnji derbi na poluvremenu u znak protesta, a iza njih je ostao samo natpis MCOIS (Mamiću cigane odlazi iz svetinje).

S njima se slažu i brojni drugi navijači Modrih, a jedan od njih je i popularni glumac Rene Bitorajac koji je rekao kako bi i on tako mogao voditi Dinamo, a dodao je i jedan simbolični video.

“Nekad stvarno misliš da klub radi protiv kluba. Otjeraš onog koji ima rezultate, dovedeš pa izgubiš sjajnog trenera juniora, na kraju postaviš sebe i izgubiš doma od Hajduka. 2 trenera 3 pobjede u 8 utakmica. Tak’ znam i ja, zovite mene, ionako sam na pauzi…
Pjesma je nekorektna i ne odnosi se na aktualnu situaciju ali tribine su ljute”, napisao je Bitorajac uz video koji je isječak iz filma ZG80.

Hajduk preokretom odnio puni plijen s Maksimira i produljio krizu Dinama


Komentari