(VIDEO) KAKAV BI TO BIO POSAO! Bjelica ga je naciljao, sjajan je i došao bi za – kikiriki! Dinamo u tržišnoj ofanzivi

Foto: Instagram/ François Moubandje

Nastavlja se širiti popis imena koja bi mogla stići u Dinamo sljedeće sezone. Nema ih doduše puno, jer menadžment na čelu s Nenadom Bjelicom ne gleda baš svakoga… Za ovaj, europski Dinamo morate proći dosta testova… Prije svega, morate biti dobar igrač.

Jedan od takvih je 28-godišnji švicarski reprezentativac Francois Moubandje. Možda za njega niste čuli. igrač je francuskog Toulousea, ali kako stvari stoje, samo još nekoliko tjedana. Naime, na kraju ove sezone mu ističe ugovor kojeg još uvijek nije produžio pa bi u slučaju prelaska u Dinamo odšteta iznosila ravno – nula kuna.

Prema Transfermarktu ovaj igrač vrijedi tri milijuna eura, a ove sezone je za francuski klub upisao 22 nastupa. Radi se o lijevom braniču, sljedećoj poziciji na kojoj će se Dinamo popunjavati nakon dolaska desnog beka Ive Pinta iz Norwicha.

Kako saznaju Sportske novosti, pregovori oko dolaska Moubandjea već su počeli, a ima i novosti glede odlazaka. Naravno. još ništa nije službeno, ali se za Danija Olma sada zainteresirala i Valencia.


Komentari