(VIDEO) DINAMOVI JUNIORI PLASIRALI SE U FINALE! Poznat je i protivnik protiv kojega će se boriti za titulu

Foto: Instagram/GNK Dinamo

Nakon što su svladali West Ham, Porto i Tottenham, Dinamovi igrači do 23 godine srušili su i Southampton, i to rezultatom 3:1. Momčad Igora Jovićevića sjajnom je igrom na kultnom St. Mary stadionu nadigrao Southampton i prošao u finale Premier League International Cupa!

Modri su rano poveli golom Šipoša već u šestoj minuti, ali domaći su ih ubrzo stigli. Ključni trenutak utakmice dogodio se u 36. minuti kada je igrač Southamptona Haimblin dobio izravni crveni karton. nakon toga je Dinamo golovima Gjire i Čuića prošao u finale. Valja reći kako je igrač utakmice svakako bio najtalentiraniji mladi igrač Dinama, Antonio Marin koji je upisao tri asistencije.

Nakon utakmice uslijedilo je ludo slavlje u svlačionici.

Datum finala još nije poznat, ali Dinamo će za titulu igrati protiv Bayerna.

Inače, riječ je o natjecanju na kojem sudjeluje 12 otočkih te 12 momčadi iz kontinentalnoga dijela Europe. Engleski sastavi moraju izboriti nastup putem engleske lige za igrače do 23 godine starosti, a preostalih 12 europskih sastava dolazi na poziv organizatora.

Pozivnicu dobivaju klubovi koji, sukladno procjeni vodstva engleske Premier lige, predstavljaju najbolje nogometne škole u Europi.


Komentari