UŽIVO: 3:0! Atalanta na koljenima! Oršić s još jednim pogotkom upotpunio poluvrijeme iz snova!

Foto: Goran Mehkek / CROPIX

Zagrebački Dinamo u 21,00 na Maksimiru počinje svoju novu europsku avanturu. U prvoj utakmici grupne faze Lige prvaka Modri će odmjeriti snage s talijanskom Atalantom. Očekuje se pun Maksimir s 30 tisuća posjetitelja, od čega bi skoro tri tisuće trebali biti navijači gostujuće momčadi.

Tijek utakmice pratite uživo na Zagreb.info

45+3′ – Sudac Mazano svira kraj prvog poluvremena kakvo je Dinamo mogao samo sanjati. Atalanta je ušla u utakmicu kao favorit, a tek je u zadnjim minutama stvorila neke šanse, dok je Dinamo golom Leovca i dva gola Oršića došao do nevjerojatnih 3:0. Do kraja utakmice samo treba ostati hladne glave i možda se rezultat još i poveća za Modre.

42′ – 3:0! Početak iz snova se nastavlja za Dinamo. Nakon ubačaja Stojanovića kapetan Ademi glavom dodaje loptu za još jedan pogodak Mislava Oršića! Potpuno ludilo na Maksimiru!

31′ – 2:0! Dinamo je zabio još jedan pogodak! Strijelac prvog gola Leovac probio se po lijevoj strani i ubacio loptu Mislavu Oršiću koji je s ruba šesnaesterca sprema u mrežu Atalante!

10′ – DINAMO VODI! Nakon nekoliko dobrih šansi, Modri su poveli pogotkom Leovca nakon ubačaja Stojanovića. Akcija je počela sjajnim prodorom Danija Olma!

DINAMO – ATALANTA (UŽIVO OD 21.00)

DINAMO: Livaković – Stojanović, Theophile, Perić, Leovac – Moro, Dilaver, Ademi – Olmo, Oršić, Petković

ATALANTA: Gollini – Toloi, Gjimshiti, Masiello – Hateboer, De Roon, Freuler, Gosens – Iličić, Gomez, Zapata

 


Komentari