UEFA prekinula sva natjecanja: Odgođena utakmica Dinama i Benfice u juniorskoj Ligi prvaka

Foto: Marko Todorov / CROPIX

UEFA je objavila službeno priopćenje u kojem govori da se sve utakmice Lige prvaka i Europske lige koje su bile na rasporedu sljedećeg tjedna odgađaju, kao i ždrijeb četvrtfinala.

Tako je došlo i do odgode utakmice juniorske Lige prvaka između Dinama i Benfice koja se trebala igrati 18. ožujka u Maksimiru. Čeka se još samo službena objava iz Dinama i UEFA-e.

Podsjetimo, jučer je stigla i odluka Hrvatskog nogometnog saveza (HNS) o odgodi svih utakmica domaćeg prvenstva do kraja ožujka.

“Pretpostavljam da ćemo i dalje trenirati, vidjet ćemo u kojoj mjeri. Ako se prvenstvo nastavlja 1. travnja, onda imamo još dva i pol tjedna, sad treba sagledati sve i vidjeti kako se organizirati. Neki trening moramo održavati, ne možemo sad toliki broj dana bez treninga. Razgovarat ću s odgovornima u klubu, treba vidjeti što je najpametnije, ne mogu ja sam donositi odluke, nisam ja jedini odgovoran, svi trebamo preuzeti odgovornost za zdravlje svih”, izjavio je trener Dinama Nenad Bjelica za Sportske novosti.


Komentari