TRENER DINAMA OTKRIO ZANIMLJIV DETALJ! Dinamo još nije završio s transferima: ‘Nikoga mi ne tjeramo, ali…’

Nekoliko dana nakon uvjerljive pobjede Dinama 7:2 protiv Rudeša, trener Modrih ispravio je neke netočne navode.

Emir Dilaver je nakon utakmice s Rudešom osjetio probleme sa zadnjom ložom, a Izet Hajrović s tetivom. Ne zna se još hoće li ih trener Nenad Bjelica koristiti za HNL sudar sa Istrom 1961. Obojicu treba čuvati za Viktoriju, ali Hajrović ne može igrati prvu utakmicu u Plzenu zbog viška žutih kartona.

Mario Gavranović bi tijekom ovog tjedna mogao pojačati intenzitet treninga, ali teško je vjerovati da će biti spreman za prvu utakmicu s Česima.

Damian Kadzior je dosta dobro odradio individualne treninge, trebao bi ući u normalni trening sa ostatkom momčadi, a to znači da bi trebao biti spreman za prvu utakmicu u Plzenu te će on pokušati nadomjestiti izostanak Hajrovića.

Nakon utakmice s Rudešom, Nenad Bjelica je rekao kako postoji mogućnost da još netko iz svlačionice napravi transfer u one države u kojima još nije završen prijelazni rok.

“Nema nikakvih naznaka, niti konkretnih upita. Ima nas dosta u svlačionici, pa je moguće, ukoliko će se netko javiti da se nešto dogodi. No, nikoga mi ne tjeramo, niti želimo da ide. Ali ako dođe ponuda za nekoga tko možda neće imati adekvatnu minutažu, onda ćemo razmisliti o tome”, rekao je trener Modrih.


Komentari