‘Trebat će puno pameti, strpljenja i znanja’: Dinamovci otputovali u Moldaviju, tamo ih čeka novi izazov!

Foto: Luka Stanzl/PIXSELL

Nogometaši Dinama jutros su otputovali u Moldaviju. Tamo ih sutra čeka utakmica posljednjeg kola kvalifikacija za Ligu prvaka protiv Sheriffa.

“Nema Lauritsena, Kastratija i Ademija, ali koga nema bez njega moramo i možemo. Vjerujemo da će 23 igrača odgovoriti svakom zahtjevu i omogućiti nam miran i sretan povratak iz Moldavije.

Svjesni smo svoje kvalitete, ali znamo da moramo biti mudri, pametni i strpljivi te prije svega izuzetno ponizni otići na taj put i taj zadnji korak odraditi vrlo studiozno”, rekao je trener Dinama Damir Krznar.

Objasnio je što je ključno u ovom trenutku.

“Bitno je biti strpljiv, s puno posjeda. Kad sakrijete loptu takvoj momčadi, oni postanu nestrpljivi i krene neorganizirani napad, a mi trebamo iskoristiti međuprostor koji se tad otvori.

Naravno, to je plan, ali trebat će puno pameti, strpljenja i znanja da to realiziramo. Primijetili smo da je teren izuzetno klizav i nestabilan, a Zoran Zekić me prvo na to upozorio. To ćemo sve pokušati apsolvirati kroz zadnji trening i mislim da s tim ne bi trebalo biti problema”, rekao je Krznar.

Utakmica je na rasporedu sutra od 21 sat.


Komentari