SVI ŽELE HRVATSKOG NEYMARA: Dinamov igrač privlači pozornost najvećih stranih klubova

Foto: Instagram/Antonio Marin

Igrači Dinama ne prestaju oduševljavati. Klubovi traže Olma, Gojaka, Ademija i ostale Modre zvijezde. Ali, ima još jedan koji duže vrijeme privlači pozornost stranih medija. Riječ je o Antoniju Marinu koji je vjerojatno najveći hrvatski talent u redovima Modrih.

Talijanski Calciomercato danas donosi članak o interesu Milana, Juventusa, Manchester Cityja i PSG-a za Marina. Oni smatraju da bi zagrebačka momčad mogla tražiti između 12 i 15 milijuna eura za ovog mladog nogometaša, ali ako bi Modri malo pričekali s prodajom, cijena bi sigurno dodatno porasla.

O Marinu je već izvještavala stranica Football Talent Scout, a oni su ga nazvali hrvatskim Neymarom. Po stilu igre definitivno se mogu uočiti neke sličnosti, što je samo dodatan razlog da ga Dinamo prvo afirmira u seniorskoj momčadi, pa tek onda razmišlja o prodaji.

Marin je u siječnju napunio tek 18 godina, a za seniore maksimirskog kluba debitirao je sa 16 godina, te odmah upisao asistenciju. Reprezentativac je Hrvatske do 19 godina, a u 8 nastupa zabio je 3 gola.


Komentari