Sutra počinje 17. turnir Mladen Ramljak: Dolaze mlade nade velikih svjetskih klubova

Screenshot: GNK Dinamo Zagreb

Ove godine međunarodni turnir Mladen Ramljak trajat će od 8. do 11. kolovoza. Sudionici ovoljetnog turnira bit će jaki juniorski sastavi: Real Madrid, Feyenoord Rotterdam, Grasshopper Zürich, Cerezo Osaka, Olimpija Ljubljana, Albanija U-19, Hrvatska U-19 i Dinamo Zagreb.

17. Memorijalni turnir Mladen Ramljak u organizaciji GNK Dinamo održava se u spomen na bivšeg juniora i dugogodišnjeg igrača Dinama. Mladen Ramljak proslavljeni je maksimirski branič koji je 1967. godine s Dinamom osvojio najveći trofej u povijesti kluba – Kup velesajamskih gradova, kasniji Kup Uefe, a danas UEFA Europa liga. Dinamo je do sada titulu pobjednika turnira osvojio 12 puta.

U povijesti turnira nastupali su predstavnici čak 29 svjetskih zemalja, od Austrije i Španjolske, preko Rusije i Portugala do Brazila i Australije. Dosad su trofej osvajali: Dinamo Zagreb, Dinamo Kijev, Abuja Academy, Ulsan Hyundai i Feyenoord Rotterdam.

Jutarnje utakmice igraju se na juniorskom igralištu, dok su popodnevni susreti na rasporedu na Hitrec-Kacianu. Cijena dnevne ulaznice za popodnevne utakmice na Hitrecu iznosi 10 kuna, a može se kupiti na Ticket pointu.

Više detalja o turniru potražite na web stranici Dinamove nogometne škole.


Komentari