Stiže podrška sa svih strana pa i iz Afganistana: ‘Ajmo, Dinamo!’

FOTO: Facebook

Podrška Dinamu stiže sa svih strana! Uoči važne i povijesne utakmice protiv Viktorije i povodom proljeća u Europi nakon dugih 49 godina, igračima i stožeru Dinama stigla je poruka podrške iz dalekog Afganistana gdje se nalaze hrvatski vojnici u mirovnoj misiji “Resolute Sopport “!

“S posebnom pozornošću i zadovljstvom i mi pripadnici 9. HRVCON-a ovdje u Afganistanu pratimo nastupe voljenog kluba. Kao što to slogan misije „Resolute Support“ kaže: „One Mission, One Team“ sugerirajući da samo svi zajedno možemo polučiti uspjeh i samim time pomoći afganistanskom narodu u postizanju toliko željenog mira, tako i vaš uspjeh može samo biti građen na zajedništvu i doprinosu svakog pojedinca u ostvarivanju kolektivnog cilja! Svim srcem želimo uspjeh našem Dinamu u večerašnjoj utakmici sa vjerom u nastavak modrog proljeća.

Ajmo Dinamooooo!”, stoji u objavi koju je klub podijelio na Facebook stranici.

Dinamo na Maksimiru od 19 sati igra uzvratni susret šesnaestine finala Europske lige protiv češke Viktorije Plzen. Prvu utakmicu su izgubili 2:1, a za prolaz će im biti dovoljna minimalna pobjeda od 1:0.


Komentari