SLAVNI VIOLINIST NAJAVIO DINAMOVO PROLJEĆE: Poslušajte kako zvuči jedna od najpoznatijih dinamovskih pjesama

Foto: Facebook/Dinamo - To Smo Mi

Prekosutra će se Zagrebom čuti samo jedno, a to je – Dinamo. Tada će se Česi sukobiti sa Zagrepčanima te će to označiti prvi europski Dinamov napad nakon gotovo pola stoljeća.

Da priča bude bolja, slavni domaći ansambl Zagrebački solisti i Alejandro Carreno, prva violina Berlinske filharmonije te član Simfonijskog orkestra Simon Bolivar iz Venezuele, vjerojatno najcjenjenijeg južnoameričkog ansambla, obradili su jednu od najpoznatijih dinamovskih pjesama.

Ovo je samo jedna u nizu akcija koje je provela udruga “Dinamo – to smo mi”, s ciljem mobiliziranja Dinamovog navijačkog puka za vrijeme europskog proljeća, i to nizom akcija i događaja kojima je u središtu maksimirski klub i njegova povijest.

Tako je otvorena izložba “Dinamovo proljeće” u Galeriji Kranjčar koja će do 19. veljače prikazivati vrijedne eksponate sa slavnih Dinamovih europskih susreta, a u kinu Europa će 18. veljače biti premijera filma “Dinamovo proljeće – 20 godina kasnije”. Vrhunac će biti na velikom koncertu u Domu sportova 23.2. na kojem će nastupati Jura Stublić i film, Kawasaki 3p, Šank, te Tram 11, dok će 18. ožujka biti održana tribina o budućnosti modrog kluba pod naslovom “Dinamovi potencijali”.


Komentari