Sjajni Lovro Majer potpisao je novi višegodišnji ugovor! ‘Neopisivo sam sretan’

Foto: GNK Dinamo

Iz Dinama stižu odlične vijesti. Novi višegodišnji ugovor potpisao je Lovro Majer. Modri su na tablici vodeća momčad HT Prve lige, ali i skupine K u Europskoj ligi.

Majer je nastupima u ovoj sezoni napravio iskorak u svojoj karijeri i time je donio dodanu vrijednost kvaliteti Dinamovih rezultata. Uprava kluba odlučila je novim višegodišnjim ugovorom uz bolje uvjete osigurati dulji ostanak mladog igrača u klubu.

“Neopisivo sam sretan zbog novog ugovora, ovo je jako emotivan trenutak za mene. Iza nas je uspješna Dinamova sezona i na domaćem i na europskom planu. Čeka nas puno lijepih trenutaka u drugom dijelu sezone, idemo obraniti naslov prvaka Hrvatske, imamo i borbu za Hrvatski kup, igramo proljeće u Europi.

Ja ću dati sve od sebe na terenu, kao što sam davao i do sada. Sretan sam što sam dio momčadi Dinama, posebno u ovim lijepim i uspješnim trenucima. Ponosan sam na ovaj dan i zahvaljujem svima u klubu što su prepoznali moje kvalitete, trud i rad”, rekao je Majer nakon potpisa novog ugovora.

Majer se prometnuo u jednu od ključnih figura u sjajnoj Dinamovoj polusezoni.


Komentari