Sjajne vijesti za Dinamo: Ferencvaros ostaje bez najboljeg strijelca

Screenshot: Instagram

Nakon što u prvoj utakmici 3. kola kvalifikacija za Ligu prvaka protiv Ferencvarosa Dinamo nije oduševio rezultatom i odlazi u Budimpeštu s 1:1, trener Nenad Bjelica znao je da se mora bolje pripremiti za uzvrat u Međarskoj. Čini se, međutim, da bi i sam Ferencvaros mogao podignuti Dinamove šanse za prolaz.

Naime, Davide Lanzafame, 32-godišnji napadač Ferencvarosa, navodno napušta mađarskog prvaka i vraća se u Honved. Da stvari između Lanzafamea i trenera Rebrova nisu u najboljem stanju bilo je jasno još u utorak. Iako glasi za jednog od najboljih igrača Fardija i prošle je godine bio prvi strijelac mađarske lige, Talijan je na Maksimiru ušao u igru tek u 78. minuti. Navodno je upravo to najviše naljutilo Lanzafamea.

Prema dostupnim informacijama iz mađarskih medija, klubovi su se praktički dogovorili oko transfera, pa bi Lanzafame već ovih dana mogao napustiti Ferencvaros. To znači da postoji velika šansa da Talijan neće biti u redovima mađarskog kluba već i za uzvrat u utorak.

Među kandidatima za uzvratnu utakmicu bit će napadački dvojac koji nije ni bio u Zagrebu – iskusni mađarski reprezentativac Tamas Priskin, te najbolji strijelac norveškog prvenstva prošle sezone, Bjelokošćanin Franck Boli, koji je prošloga tjedna potpisao za klub iz Budimpešte.


Komentari