Senzacionalna vijest iz Maksimira: Matjaž Kek preuzima klupu Dinama?

Facebook

Vijest s mirisom senzacije osvanula je jutros u sportskom medijskom prostoru. Jedine sportske novine u Hrvatskoj plasirali su informaciju da će vruću Dinamovu klupu preuzeti bivši trener Rijeke i sadašnji izbornik Slovenije Matjaž Kek!

Maksimirski klub stupio je u kontakt s Kekom, a Kek bi za suradnju s hrvatskim prvakom trebao prvo riješiti status sa slovenskim savezom, s kojim ima ugovor do 2022. Sastanak bi trebao biti vrlo brzo, a nakon toga bi trebao preseliti u Maksimir, pišu Sportske novosti.

Kek bi kao veliko trenersko ime trebao nastaviti europski put Dinama na tragu Nenada Bjelice i zasigurno bi smirilo nezadovoljstvo koje se po objavi vijesti da je klupu Dinama opet preuzeo mlađi brat Zoran dogodilo među navijačima Dinama. No ipak treba pričekati rasplet cijele priče i vidjeti hoće li doista najuspješniji Rijekin trener u povijesti završiti na klupi Dinama.

Kek je bio trener Rijeke od veljače 2013. do listopada 2018. i osvojio povijesnu duplu krunu 2017., kao i Kup i Superkup 2014. Dvaput je bio i prvak u svojoj zemlji s Mariborom. Uz nastavak europskog puta ukoliko se doista Kek pojavi na klupi Dinama morati morati će promovirati i mlade igrače, i podići vrijednost svih ostalih što je Matjaž Kek vrlo dobro radio u Rijeci.

BBB nakon pregovora na Maksimiru pokupili smeće i povukli se: Poznato je što su tražili od uprave kluba

Komentari

loading...