SASVIM ISKRENO Bjelica nakon poraza od Dinama na Maksimiru: ‘Mi igramo srcem, oni milijunima’

Na Maksimiru Dinamo je u velikom derbiju uspio doći do pobjede rezultatom 1:0 nad Osijekom. Nakon utakmice trener Osijeka, Nenad Bjelica govorio je što očekuje u nastavku prvenstva.

Čestitao je Plavima na pobjedi. Bjelica je pred kamerama TV Arena Sporta istaknuo da će biti i još puno borbe.

“Gledali smo dva različita poluvremena. Dinamo je bio dominantan u prvom, a mi u drugom, na kraju smo po šansama bili izjednačeni. Mi nismo zabili svoje, Livaković je pohvatao tri-četiri teške lopte”, rekao je trener Osječana.

“Moram biti zadovoljan drugim poluvremenom, dok smo u prvom bili malo predaleko od njihovih igrača”, dodao je Bjelica, spominjući da se nova šansa za njegovu momčad pruža već u idućoj utakmici.

‘Potrošili smo nula eura’

Trener Osijeka istaknuo je da je njegova momčad do sada u prvenstvu već nadoknadila prednost od osam bodova koju je Dinamo imao ranije, a istaknuo je i razliku u izdvajanju novca za nove igrače.

“Dinamo je u zadnjih 15 dana potrošio osam milijuna, a mi nula eura. Srce može prevladati novac, vjerujem da će biti borba do kraja”, istaknuo je Bjelica, dodajući i riječ-dvije o mogućim novim pojačanjima.

“Možda dovedemo igrača na krilnu poziciju, no to će biti ponovno za nula eura. Ne razbacujemo se s novcem, racionalni smo prema klupskom novcu”, rekao je Bjelica.

Ovaj poraz nije previše uzdrmao njegovu momčad u predstavi koja je bila jako dobra.

“Igrali smo protiv prvaka Hrvatske 14 puta u posljednjih 15 godina, i to na njihovom terenu. Bio je to dobar Dinamo, no u drugom poluvremenu smo vidjeli da se možemo nositi s njima. Nismo zabili, ali idemo dalje, nova utakmica je sljedeća šansa”, istaknuo je Bjelica, okrećući se novom derbiju protiv Rijeke u sljedećem kolu.

“Pripremit ćemo se, sada imamo i dva dana odmora” zaključio je Bjelica.

Komentari