SASTAVLJEN ODRED OTPISANIH: Evo tko sve napušta Dinamo, odlazi i bivši Vatreni

Photo: Goran Stanzl/PIXSELL

Trojica igrača otpisana su iz Dinama nakon završetka sezone u kojoj je zagrebački klub slavio u 1. HNL i Kupu Hrvatske, a bio je i četvrtfinalist Europske lige.

Dinamo se sada bacio na slaganje momčadi za nove domaće i europske izazove, a kako doznaju Sportske novosti, Damir Krznar u prvoj momčadi više neće računati na nekadašnjeg hrvatskog reprezentativca Marina Leovca, otpisan je i Izet Hajrović, povremeni reprezentativac BiH, a među onima na koje se više ne računa je i lijevi bek Marijan Čabraja, koji je u veljači došao iz Gorice.

Trojac koji ispada iz kruga prvotimaca neće biti s Krznarom i dosadašnjim suigračima na početku priprema.

Čabraja nije bio jeftin

Među trojicom igrača na koje Krznar više neće računati, Hajrović i Leovac imaju iskustvo i duži staž u Dinamu, dok 24-godišnji Čabraja nije igrao puno po dolasku iz Gorice. Tada je stigao u razdoblju u kojem je iz velikogoričkog kluba među zagrebačke Plave na posudbu doveden Dario Špikić, a po informaciji Sportskih novosti, Čabraja nije bio jeftin igrač.

Mladi lijevi bek navodno je stajao 1,6 milijuna eura, no unatoč toj cijeni, neće dočekati veću minutažu u Dinamu.

Pripreme počinju u lipnju

Nakon stanke koja neće biti duga, Dinamo će s igračima koji neće biti sa svojim reprezentacijama započeti pripreme sredinom lipnja.

Prvi europski izazovi na redu su mjesec dana kasnije, u prvom pretkolu Lige prvaka koje je na rasporedu 6./7. srpnja i 13./14. srpnja.


Komentari