Prometno na Maksimiru: Počeli treninzi pod strogim mjerama opreza, a imamo i novo pojačanje

Foto: Damir Krajac / CROPIX

Dinamo je danas obavjestio javnost o početku grupnih treninga prve momčadi, a sve sukladno odluci nadležnih tijela.

Tako prva momčad počinje s treninzima danas i to u skupinama od maksimalno pet igrača na nekoliko travnjaka stadiona Maksimir te u različitim terminima.

Pritom će se uvažavati i provoditi sve propisane mjere zaštite od širenja epidemije COVID 19 virusa sukladno naputku zdravstvenih službi. Iz istog razloga će treninzi prve momčadi GNK Dinamo biti zatvoreni za javnost i medije.

Osim na pomoćnim terenima, novost je stigla i iz klupskih prostorija. Naime, kako prenose Sportske novosti, Dinamo je svoj kadar obogatio za još jednog mladog igrača, velikog talenta, Vitu Matijevića.

Foto: GNK Dinamo

Matijević igra na krilnoj poziciji, a može i na poziciji napadača te je stigao iz Lokomotive.

Rođen je 7. siječnja 2004. godine, živi na zagrebačkim Ravnicama, a da se radi o iznimnom talentu pokazuje činjenica da je imao ponude Manchester Citya, Tottenhama i Evertona.

Igrač koji je visok 186 centimetara je prošle sezone sa Lokomotivom suvereno osvojio U-15 prvenstvo kao najbolji igrač. Ove sezone je igrao za stariju generaciju (2003. godošte) u Lokomotivi, te je standardni član U-16 reprezentacije.

Igrač je nevjerojatne brzine i potencijala kojeg planira razvijati u Dinamu. Tu brzinu je pokazao i prošle godine kada je na međunarodnom turniru u Pragu u drustvu klubova kao sto su Juventus, Malaga, bio prvi strijelac, te u utakmici protiv Tottenhama zabio 3 gola. S Dinamom je potpisao ugovor na 3 godine.


Komentari