PROKLETA ZAGREBAČKA SRIJEDA: Navijači Dinama mogu plakati kada vide gdje su oni danas

Josip Regovic/PIXSELL

Eh, ta prokleta sudačka nadoknada na Maksimiru tog 6. studenog 2019.

Imao je Dinamo u toj 90. minuti europsko proljeće. Na semaforu je pisalo Dinamo 3 – Šahtar 1. Svi su već vidjeli veliko slavlje na Maksimiru i zagrebačku momčad u osmini finala Lige prvaka.

A onda neviđeni šok, u 92. Ukrajinci su smanjili na 3:2, da bi u osmoj minuti sudačke nadoknade stigli do 3:3.

Kraj snova o osmini finala Lige prvaka! Porazima protiv Atalante i Manchester Cityja ti su snovi srušeni, a kako su se poklopili i ostali rezultati Dinamo je na kraju ostao i bez Europske lige.

A sve zbog te sudačke nadoknade u kojoj je ispustio dva gola prednosti.


Uslijedili su porazi od Atalante i Manchester Cityja i povratak u realnost HNL-a, gdje su krenuli problemi, smjena junaka navijača Nenada Bjelice, pa do povratka Zorana Mamića na klupu, zbog čega su bili i prosvjedi ispred Maksimira.

Naslov u HNL-u ipak je osvojen, no to više nije neka vijest, kao što bi bilo novo proljeće u Europi.

Vijest je zato da su tri momčadi protiv kojih je Dinamo igrao u skupini Lige prvaka, stigle do završnice europskih natjecanja. Manchester City i Atalanta su četvrtfinalu Lige prvaka, Šahtar u polufinalu Europske lige.

Tko zna bi li to Dinamo uspio da nije bilo tih nesretnih osam minuta produžetka na Maksimiru tog prokletog 6. studenog, ali tko nam brani da sanjamo da su i Plavi mogli biti ti…

Ovako, čekamo novu sezonu i nadamo se nekom novo čudu u režiji zagrebačkih Plavih.

Prisjetite se i kako je izgledala povijesna Dinamova pobjeda protiv Atalante koja večeras igra četvrtfinalnu utakmicu protiv PSG-a.

Dinamo gostuje kod Cluja ili na Malti, Lokomotiva domaćin Rapidu

Komentari

loading...