Prepoznajete li ovog bivšeg Dinamovca? ‘Sanjao sam da igram za Hajduk’

Foto: Instagram

Hrvatski nogometni reprezentativac i bivši igrač Dinama Šime Vrsaljko na Instagramu je objavio svoju fotografiju iz djetinjstva kada je nosio dres Hajduka, piše Gol.hr.

Obzirom da je odrastao u Zadru i Vrsaljko je sanjao da zaigra samo za jedan klub. “Bio sam navijač Hajduka, ni za što drugo nisam znao. Sanjao sam da igram za Hajduk“, prepričao je svojedobno današnji desni bek Atletico Madrida.

“Htjeli su da budem njihov gost na Turniru Darko Mateša u Zagrebu, proglašen sam najboljim igračem, potom sam kao gost Hajduka igrao i u Osijeku. Otac i ja spremili smo stvari, ujutro trebali krenuti u Split, ali nam je, jednostavno, javljeno da se to ne može realizirati. Razlog je bio što se Uprava Zadra nije dogovorila s Upravom Hajduka. Potom su zvali tatu iz Dinama Božidar Šikić i Jozo Bandić. Zdravko Mamić imao je moć da tu situaciju riješi, čvrsto su stali iza mene i to je razlog zašto sam postao igrač Dinama. Prije nego što sam dobio pravo nastupa, morao sam mjesec dana pauzirati”, otkrio je Vrsaljko.

U Dinamovu omladinsku školu stigao je 2006. godine, kao 14-godišnji dječak, a igrao je još i za Lokomotivu, Sassuolo, Inter, dok je danas u madriskom Atleticu s kojim je ugovorno vezan do 30. lipnja 2022.

Komentari