Poruka iz Hercegovine: ‘Dinamu će prihodi biti nula. Ne znam kako će nogomet opstati’

. Foto: Tarik Saletovic / Dnevni avaz / CROPIX

Bivši izvršni direktor Dinama i bjegunac od hrvatskog pravosuđa Zdravko Mamić kazao je za subotnje izdanje sarajevskog “Dnevnoga avaza” kako će prihod zagrebačkoga kluba u sljedećoj godini biti “nula”.

Razlog tomu je što su su svi prihodi isključivo vezani za prodaju igrača i ulaznica od igranja u Europskim natjecanjima.

Dodao je da uopće ne zna kako će nogomet funkcionirati i opstati, ali smatra kako se prvenstva moraju nastaviti čak i bez gledatelja.

“Cijeli svijet je u krizi, ne samo sport i nogomet. Dinamo će biti posljednji u redu za probleme, drugima neće biti nimalo lako, poglavito klubovima u BIH i Hrvatskoj. Neće biti više prodaje igrača kao ranije”, rekao je Mamić.

Mamić je poručio kako se nogomet mora vratiti na travnjake te se ne može načuditi da su neki u BIH protiv nastavka tamošnje Premijer lige.


“Bila je to viša sila, pandemija je jako usporila sve, ali sada kriza jenjava i sve se mora nastaviti. Ljudi ne razumiju koliko treba vremena da momčadi uđu u formu. Nažalost, nogomet više nikada neće biti isti”, zaključio je.

Podsjetimo, Mamić se krije u BiH od hrvatskoga pravosuđa i 6. lipnja se navršavaju dvije pune godine kako živi u Međugorju u Hercegovini.

Komentari

loading...
-->