Ovo bi mogao biti odličan posao za Dinamo! Poznati velikan dao ponudu koja se teško odbija

lovromajer/Instagram

U Dinamu bi se mogao dogoditi još jedan senzacionalan transfer. Za Dinamovu zvijezdu zainteresiran je bivši europski prvak, francuski Olympique Marseille u kojem igra i reprezentativac Duje Ćaleta-Car.

Stigla je vijest kako je navodno francuski velikan za Dinamovu zvijezdu Lovru Majera ponudio 12 milijuna eura plus 4 milijuna bonusa, te postotak od budućeg transfera!

“Da, informacija je točna, Marseille želi dovesti Majera, Dinamo ima ponudu na stolu, sve je na maksimirskom klubu. Ako Dinamo kaže “da”, Majer pakira stvari i odlazi u Francusku”, potvrdio je to Majerov zastupnik Andy Bara za Sportske novosti.

U ponedjeljak su se u Maksimiru na tu temu vodili dugotrajni razgovori oko definitivne odluke. Naime, da su neka druga vremena, Majer bi već jučer krenuo prema Francuskoj.

U Dinamu baš nisu ni sigurni što napraviti, Osijek puše za vratom u prvenstvu, nije ni Rijeka predaleko, ambicija je proći i Krasnodara u Europa ligi dalje, a ova ponuda je puno bolja od one koju je ponudila Fiorentina.

Prema informacijama, Majer je ponudom jako zadovoljan sa svoje osobne strane no ipak je sve na Dinamu i njegovom čelništvu. Odluka definitivno nije laka, pred Dinamovim rukovodstvom su nemirni dani i snovi jer ponuda je zaista iznimno jaka ali će sve trebati dobro odvagnuti.


Komentari