OLMA ŽELI JOŠ JEDAN VELIKAN! U borbu za slavnog Dinamovca uključio se i Niko Kovač

Foto: Instagram/Dani Olmo

Za Dinamovca Dani Olma strani klubovi su se krenuli interesirati od njegovih ranih dana, a sada ga, osim Reala, Barcelone, Manchester Cityja i Milana, želi još jedan klub.

Njemački i talijanski mediji javljaju da je Bayern ozbiljno ušao u trku za jednog od najtraženijih mladih igrača u Europi. Talijanski mediji odmah su prenijeli pisanje njemačkih kolega o interesu njihovog najvećeg kluba za Olma, zato što se posljednjih dana činilo da je Milan favorit u ovoj borbi.

Olmo je prije pet godine došao u Dinamo iz Barcelonine omladinske škole uz odštetu od 200 tisuća eura. Dinamo je ljetos za njega odbio 100 puta više ponude – od 20 milijuna eura.

Njegov odlazak iz Dinama na ljeto izvjestan je iz dva razloga. Traže ga najjači i najbogatiji europski klubovi, a ugovor s Dinamom istječe mu u ljeto 2021. što znači da se bliži zadnji prijelazni rok u kojem će Dinamo za Olma moći tražiti maksimalnu odštetu. Nakon toga, njegova vrijednost strelovito pada kako mu se bliži kraj ugovora, a od siječnja iduće godine može pregovarati kao slobodan igrač, koji bi onda klub napustio bez odštete.

Kojeg god od velikana da Olmo odabere, ovaj promašaj Barcelonu će jako skupo koštati, a Dinamu će Olmo postati najisplativija investicija i igrač na kojem će zaraditi najviše u povijesti.


Komentari