OBRAT KOJI BI MODRE MOGAO STAJATI LIGE PRVAKA! Odbor za doček bio je spreman, ali velika želja to će i ostati

Foto: Instagram

Traže u Dinamu lijevoga beka za novu sezonu, a kako stvari stoje, tražit će ga i dalje. Bosanskohercegovački reprezentativac Eldar Čivić neće od nogometne jeseni trčkarati maksimirskim travnjakom. Ali, hoće onim Groupama Arene. Naime, kada je trebalo izabrati između Dinama i mađarskog Ferencvarosa, 23-godišnjak je izabrao ovu drugu opciju za transfer iz praške Sparte.

Istina je, Ćivić je potpisao trogodišnji ugovor s Ferencvárosom s opcijom produljenja za još jednu godinu. Nikad ranije Ferencváros nije platio toliku odštetu – rekao je neimenovani član menadžerskog tima za portal Faktor.ba.

O kolikoj se odšteti radi, nije poznato. Rekord Ferencvárosa držao je Talijan Davide Lanzafame (31) koji je lani iz Honvéda doveden za odštetu 630.000 eura. Ćivićeva tržišna vrijednost, prema Transfermarktu, iznosi milijun eura.

“Otkako igra u reprezentaciji, nitko nam nije stvorio problem po toj lijevoj strani. On je jako dobar igrač i dobra osoba. Mislim da bi bio pojačanje za Dinamo”, rekao je izbornik Zmajeva Robert Prosinečki za svoga igrača.

Odlazi Amir Rrahmani prema talijanskoj Veroni. Propao je posao s Francoisom Moubandjeom, a vremena za kvalitetnu reakciju je sve manje.


Komentari