IZ FUTSAL DINAMA OBRAZLOŽILI ODLAZAK MARTIĆA: ‘Naša igra u posljednje vrijeme nije napredovala’

Hrvatsku sportsku i futsal javnost jučer je šokirala vijest kako je došlo do razlaza između Futsal Dinama i njegovog trenera Miće Martića koji je klub vodio više od tri i pol godine.

Klub je na svojoj službenoj stranici objavio kako će idućeg tjedna detaljnije obrazložiti ovaj potez, a navijačima su se pred derbi protiv Splita obratili članovi novog stručnog stožera kluba, Juraj Fabijanić i Alen Jukić.

“Za početak, zahvalio bih se Mići na svemu što je napravio za klub u ove tri i pol godine. Meni je osobno bila velika čast raditi s njime, slušati ga i učiti od njega, međutim, naša igra u posljednje vrijeme nije napredovala, igrači nisu pokazivali svoj puni potencijal i ovo je bio nekakav lakši pristup rješavanja problema kako bismo malo „prodrmali“ i „istrzali“ ekipu. Nadamo se da će ovaj potez i novi način vođenja ekipe nakon tri i pol godine probuditi potencijal kojeg mislimo da ovi igrači u sebi imaju”, ukratko je Fabijanić obrazložio rastanak kluba s Martićem i okrenuo se derbiju protiv Splita.

“Protiv Splita ćemo se, kao i u svakoj dosadašnjoj utakmici, boriti do maksimuma i nadam se da ćemo podignuti razinu koncentracije kod igrača s obzirom na aktualne okolnosti. Nadam se da ćemo poboljšati efikasnost i napraviti pravi rezultat”, rekao je za kraj Fabijanić.

Da će ova šok-terapija uroditi plodom vjeruje i Alen Jukić, voditelj Škole futsala i član stručnog stožera prve momčadi.

“Nakon dva posljednja poraza, kada je igra bila bolja od rezultata, ostali smo jaki po pitanju samopouzdanja i vjere u svoje mogućnosti. Nastavili smo dobro trenirati i potpuno smo se posvetili utakmici protiv Splita. S nestrpljenjem očekujemo petak s nadom da ćemo se pred našim navijačima vratiti na pobjedničke staze”, rekao je Jukić za stranicu Futsal Dinama.

Dinamo je za kraj objavio kako se ulaznice za dvoboj protiv Splita mogu nabaviti u Ilici 37, Vivas barovima, a prodavat će se i na sutrašnjoj utakmici Europske lige između Dinama i Viktorije na sjevernoj tribini Maksimira.

Komentari