‘Novi Olmo’ na predstavljanju otkrio razlog zašto je odabrao Dinamo

Foto: Damir Krajac / CROPIX

Matias Godoy, mladi argetinski nogometni reprezentativac, bio je vrlo tražena medijska roba na predstavljanju u Maksimiru, kako piše Jutarnji list.

Uz njega je bio i njegov menadžer i prevoditelj, jer novi Olmo, kako mu se već tepa, govori još uvijek samo španjolski, ali uskoro ćemo ga valjda čuti i na hrvatskom.

Godoya planiraju prijaviti za Ligu prvaka mladih gdje bi mogao biti na raspolaganju Igoru Jovićeviću protiv Bayerna u Münchenu 4. ožujka. Još je upitno hoće li ga koristiti, ali sama pomisao govori da s njim imaju velike planove u Dinamu.

Godoy ima samo riječi hvale o Dinamu. “To je najvažniji i najveći klub u Hrvatskoj, stalno igra jake utakmice u Europi i to je jedan od najvažnijih razloga zašto sam došao. Naravno da je važnu ulogu imala i priča Danija Olma. Kad mladi igrač kao Dani dođe ovdje iz Barcelone, to je velika stvar. Nadam se da ću i ja preko Dinama napraviti veliki korak u svojoj karijeri”.

Među nogometašima koji su predstavljeni javnosti bio je i Damjan Daničić, srbijanski lijevi bek, bivši igrač Crvene zvezde. Damjan je u Marksimir stigao iz Vodžovca.

“Ovdje sam mjesec dana, zasad mi je sve super. Zanima me samo i jedino nogomet, ništa drugo. Dat ću na svakom treningu i u svakoj utakmici sve najbolje, da što više pridonesem klubu i njegovim rezultatima”, prve su Daničićeve riječi u ulozi igrača Dinama, kako prenosi Jutarnji list.


Komentari