Nova drama na Maksimiru? Dvojica Dinamovih igrača još nisu potpisala smanjenje ugovora

Foto: Damir Krajac / CROPIX

Dinamo nedavno objavio da su svi igrači pristali na smanjenje ugovora, no ipak dvojica igrača još nisu potpisali taj aneks.

Kako prenose Sportske novosti, cijela momčad potpisala je smanjenje osim Amera Gojaka i Izeta Hajrovića, koji to još nisu učinili.

Foto: Zeljko Puhovski / CROPIX

Situacija s Gojakom je navodno stvar formalnosti. Dinamov veznjak bio je prvo 14 dana u samoizolaciji po povratku iz Sarajeva, a sad se čeka da stigne njegov otac Ahmet, koji se brine o karijeri svojeg sina i koji želi biti prisutan kod potpisa ugovora.

No, kad je u pitanju Hajrović stvari nisu tako jednostavne. Bosanskohercegovački reprezentativac ima važeći ugovor do ljeta 2021. godine, prema kojem prima 850.000 eura bruto, čime spada među najplaćenije Dinamove igrače.

Jasno je kako Hajrović želi promijeniti klub, a Dinamo mu je poručio da mu neće raditi nikakve probleme. No, ponuda za Hajrovića nema pa igrač još čeka s potpisom smanjenja ugovora jer mu je u pregovorima s eventualnim novim klubom adut svaka stavka iz aktualnog ugovora.

Odnosi s Hajrovićem u klubu su dobri i nema nikakvih neslaganja te bi sve trebalo biti riješeno uskoro, pišu Sportske novosti.


Komentari