NETKO TU OPAKO LAŽE: Koliko Barcelona daje za Olma? Dinamo tvrdi deset, a Barcelona tvrdi – 30 milijuna?

Foto: Goran Mehkek / CROPIX

Saga se nastavlja. Što se događa s transferom Danija Olma, u Barcelonu konkretno? Dinamo je prije dva dana izašao s tvrdnjom da je Barcelona poslala ponudu za mladog španjolskog igrača iz zagrebačkog kluba s odštetom od deset milijuna eura. U Dinamu su bili ne samo žalosni tako mizernom i siromašnom ponudom, nego i ogorčeni.

No, iz Španjolske stižu posve suprotne tvrdnje, s jasnom visinom odštete koju je Barcelona ponudila Dinamu. Riječ je o finih 30 milijuna eura. List blizak Barceloni, “Mundo Deportivo” piše da je Barcelona Dinamu, crno na bijelo, poslala ponudu s odštetom od 30 milijuna, ali da Dinamo želi za Šapnjolca ravno – 40 milijuna eura – ida je tu nastao prijepor.

Netko tu očito ne govori istinu. Dinamo je s Olmom u specifičnoj situaciji, trebao bi ga prodati za vrijeme nastupajućeg prijelaznog roka, jer Olmo ima ugovor samo na još godinu i pol dana. Što ugovor više odmiče to će Dinamo moći manje tražiti za Olma. K tome, Barceloni Olmo nije prva opcija, ona je zagrijanija za vezistu Napolija Fabiana Ruiza, koji je duplo skuplji od Olma, ali Barcelona bi baš njega htjela.

Olmo je tako i dalje na čekanju, a zanimljivo će biti vidjeti ima li istine da za Olma Dinamo i dalje dobija ponude. Neki dan je njegov zastupnik Andy Bara rekao da ponuda od Chelsea “ne postoji”.


Komentari