NAVIJAČI DINAMA BIT ĆE PRESRETNI! Modri su u borbi za Ligu prvaka možda upravo dobili najveće pojačanje

Foto: Instagram/Dani Olmo

Dok je većina igrača pod paskom trenera Nenada Bjelice na pripremama u Sloveniji, jedan igrač Dinama još nije završio ni prošlu sezonu. Dani Olmo i njegova Španjolska u nedjelju navečer igraju finale Europskog prvenstva za nogometaše do 21 godine. Tek od ponedjeljka počinje kratak odmor, a onda bi se veznjak Dinama trebao pojaviti na pripremama.

Potvrdio je to za Večernji list njegov zastupnik Andy Bara koji je izrazio sumnju u to da bi do realizacije eventualnog transfera moglo doći u sljedeća dva tjedna. Tko zna, možda Katalonac ostane i duže no što se misli.

“Da, ta je mogućnost realna, jer trenutačno ne mogu reći da će u dva tjedna Olmov transfer biti završen. S obzirom na to da je Dinamo izuzetno čvrst i principijelan pregovarač, moguće je i da Olmo ovoga ljeta nastavi igrati za plave. On je stalno u kontaktu s trenerom Bjelicom”, kazao je Andy Bara.

“Danija priče o transferu ne zanimaju dok traje Europsko prvenstvo. Uopće se ne želi zamarati nagađanjima gdje će nastaviti karijeru. Prioritet mu je osvajanje zlata sa Španjolskom, a za vrijeme odmora bit će vremena za razmišljanje o ponudama i odlukama”, nastavlja Bara.

Bayer Leverkusen, Barcelona ili ipak samo Dinamo? Zasad se ovo zadnje čini kao realna opcija, a navijači Modrih mogu biti sretni.


Komentari