NAJVEĆI DINAMOV TALENT BRILJIRAO U DERBIJU! Hajdukova obrana nije znala što će s njim!

Foto: Jurica Galoic/PIXSELL

Dinamo i Hajduk odradili su najveći derbi hrvatskog nogometa, ali onaj juniorski. U desetom kolu juniorskog prvenstva, veliki derbi završio je bez pobjednika, 1:1.

Mladi dinamovci ovim su bodom došli na vrh tablice gdje su se izjednačili s Lokomotivom, dok Hajduk zaostaje osam bodova, ali uz dvije utakmice manje od zagrebačkih momčadi.

Prvo ime susreta bez pogovora bio je Matej Mamić, 19-godišnji desni bek Dinama. Po svojoj strani radio je najveći nered u obrani Hajduka, a inače nastupa za Dinamo II, a za prvu momčad je debitirao u prijateljskom susretu protiv Jaruna.

Bio je nezaustavljiv!

Prvo je Mamić pripremio šansu za svojeg suigrača a potom se pobrinuo za pogodak Dinama. Prošao je nekoliko Hajdukovaca, sjurio se u šesnaesterac te s 15-ak metara iskosa snažno opalio. Vratar Hajduka nije najbolje reagirao, te se od njega lopta odbila u gol. Dinamo je imao još jednu veliku šansu, ali je Barišić promašio izglednu šansu.

Do poluvremena Bijeli su došli do izjednačenja; Krolo je krasno vanjskom uposlio Škaričića koji je proslijedio loptu prema Brkljači koji je s lakoćom pogodio praznu mrežu.

U drugom dijeli ponovno je Mamić briljirao. Nikako ga Hajdukovci nisu mogli zaustaviti te je krasnim udarcem lijevom nogom pogodio gredu. Do kraja susreta je lijepo uposlio svog suigrača koji s desetak metara promašuje cijela vrata. Susret je završio bez pobjednika.


Komentari