NAJSKUPLJI MODRI ODLAZI U ITALIJU? Ovo bi bio rekordan transfer za Dinamo

Foto: Instagram/Dani Olmo

Najskuplji igrač Dinama, Dani Olmo, vrijedi oko 15 milijuna eura i gotovo je sigurno da će u ljetnom prijelaznom roku napustiti zagrebački klub. Dinamo je navodno izvijesio minimalnu cijenu od 25 milijuna eura, a moglo bi doći i do nadmetanja jer potražuju ga Manchester United, Barcelona, Borussija i Milan.

Međutim jedan je klub, ako je vjerovati napisima, dospio najdalje u pregovorima, a to je Milan.

Talijanski Calciomercato naglašava da je Olmo “uvjerio Leonarda koji ga je ove sezone više puta gledao, da je igrač za Milan”. Isti medij navodi kako ih je Olmo impresionirao “taktičkom fleksibilnošću zbog čega jednako dobro može igrati kao krilo, playmaker ili mezzalla, ali najprije učinkovitošću u zadnjoj trećini terena”.

Talijasni pak tvrde da je Olmo dobra kupovina jer mu cijena nije suludo visoka i da je “Dinamov gazda Zdravko Mamić za Olma rekao da je bolji nego što su njegovih godina bili Boban i Prosinečki”.

Naveli su čak i posljednju majstoriju Dinamova Španjolca. “Izveo ga je protiv Rudeša krećući se kao špica, kontrolirajući loptu leđima okrenut golu, nakon čega je postigao gol preciznim prizemnim udarcem”, napisali su i potom još napomenuli, “A ima li boljeg načina za proslaviti ovako nešto nego putem u Milano?

Dani Olmo jučer je s ocem Miguelom doputovao u Milano. Kao što pokazuje njegov Instagram Story došao je zbog opuštanja s prijateljima, ali njegov boravak u gradu dovoljan je da raspali maštu navijačima Milana prije ljetnog mercata”, piše Calciomercato.

Foto: Instagram/Dani Olmo

Komentari