MODRI STIGLI U ZAGREB! Dočekala ih vesela atmosfera: ‘Za Dinamo dao bih sve’

Foto: Zagreb.info

Dinamova delegacija s igračima i stručnim stožerom dočekana je po povratku iz Lisabona. Vrhunska atmosfera popraćena je tamburašima koji su pjevali hitove Prljavog kazališta i Novih fosila, a zračnom lukom se orilo ‘Za Dinamo dao bih sve’.

“Malo smo spavali, od umora, emocija, svega po malo, ali dobro, novi je dan – idemo dalje”, kazao je Nenad Bjelica pa nastavio:

“Osjećaj ponosa je prisutan zbog svega što smo pružili. Protiv takvog protivnika morate biti perfektni u obrani i napadu, ali mi to nismo bili. U napadu smo promašili neke šanse koje smo mogli i morali zabiti.”

Osvrnuo se potom na planove za nastavak sezone.

“Imamo utakmicu u nedjelju (Gorica), nakon toga ide reprezentativna pauza. Nakon toga ćemo sjesti i spremati iduću sezonu, iako je teško nešto pripremati kad imate 5-6 igrača koji su spremni za transfer”, kazao je Nenad Bjelica.

“Moramo biti ponosni, ovo je stvarno velik uspjeh za hrvatski nogomet, ostvarili smo dva kluba u LP 2020. godine. Nakon svakog poraza ostaje žal, ali skupili smo se u svlačionici, idemo sezonu završiti na najbolji mogući način”, rekao je Dominik Livaković pa dodao:

“Nakon dobrih partija u skupini protiv Viktorije i Benfice sigurno da smo dobili na cijeni. Više će nas respektirati. Siguran sam da će biti još proljeća u Europi.”

Potom se okupljenima obratio Emir Dilaver.

“Baš je lijepo vidjeti ovu muziku na aerodromu. Ispisali smo povijest, čarobno je ovo što se dogodilo nakon toliko godina. Sad moramo uživati, do sljedeće godine, a onda opet idemo”, kazao je Modri stoper pa dodao:

“Iznenadili smo i sami sebe prolaskom Viktorije, pa i pobjedom nad Benficom u prvoj utakmici.”

Prtljagu je gurao Amer Gojak, ali se obratio novinarima.

“Ostaje žal za propuštenim prilikama, ali ovo je odlično iskustvo za nas mlade igrače. Ponosan sam na svoje suigrače”, rekao je Gojak.

Traže ga brojni europski klubovi, ali…

“O transferu ne razmišljam, kada dođe vrijeme za to razmišljat ćemo o tom. Produžetke nisam u glavi prevrtio niti jednom, gledam samo prema naprijed”, kazao je Gojak.

“Mi možemo igrati s velikim momčadima, nemamo se čega plašiti i to je poruka za sljedeću sezonu”, kazao je reprezentativac Bosne i Hercegovine.

Komentari