KNEŽEVIĆEV OTAC: ‘Ja sam Srbin, mislim da se i moj sin tako izjašnjava’

Foto: Instagram/Bojan Knežević

Knežević, veznjak Dinama na posudbi u Lokomotivi, bio je kapetan juniorske reprezentacije Hrvatske, a sada otkriva da bi mogao zaigrati za Srbiju.

“Ja sam Srbin s hrvatskim državljanstvom. Vjerujem da se isto izjašnjava i moj sin Bojan”, rekao je Žarko Knežević, otac Bojana Kneževića, mladog nogometaša koji je podigao puno prašine objavom informacije da ga želi Nogometni savez Srbije.

“Koju reprezentaciju će odabrati njegova je stvar, ne želim se miješati. Znači, sve je na njemu. A to što bih ja volio, zadržat ću za sebe”, rekao je Knežević stariji za Alo.

“Zamislite da ne igra za Hrvatsku, a dobije poziv iz Srbije. Zašto ne bi igrao? Tako isto i Albanac koji igra u Hrvatskoj, da dobije poziv iz Albanije, naravno da bi igrao za Albaniju. Bila bi tragedija da ne igra, a dobio je poziv. Doći će kraj prepucavanjima tko je Srbin, tko je Hrvat.”

Ranije je nogometaš Lokomotive poručio da je Hrvatska njegov prvi izbor i ispričao se ako je nekoga uvrijedio objavom vijesti da razmišljanja o igranju za Srbiju.


Komentari