JOŠ JEDAN MILIJUNSKI POSAO DINAMA JE ZAVRŠEN! Na žalost, radi se u krivom smjeru

Foto: Damir Krajac / CROPIX

Već je neko vrijeme to bilo “u zraku”, a u srijedu ujutro konačno se na tu informaciju mogla staviti oznaka potvrde. Kosovski branič Amir Rrahmani novi je član talijanske Verone. U poslu vrijednom otprilike dva milijuna eura Modri su izgubili igrača koji je mogao pokriti sve pozicije u zadnjoj liniji. Po slobodnoj, možda i subjektivnoj procjeni, Rrahmani je igrač koji je od dolaska u Dinamo u tri sezone pokazao najveći napredak.

Rrahmani je s Dinamom osvojio jedan Kup i dva puta prvenstvo, a igrao je prošle sezone i u Europskoj ligi. Upisao je 21 nastup, a zabio je tri pogotka te jednom asistirao. Rrahmani je prvo ime koje je u ovoljetnom prijelaznom roku napustilo Maksimir. I dalje se čekaju aktivnosti na polju ulaznih transfera, a Modrima ne ide u prilog niti to da se njihova želja Eldar Čivić odlučio za dolazak u redove mađarskog prvaka Ferencvarosa.

Dinamo je na pripremama u Sloveniji, u srijedu dolaze A-reprezentativci, a polako će se priključivati i ostali koji su dobili nešto više slobodnih dana.

Komentari