HOĆE LI DINAMO OSTATI BEZ NAJBOLJEG IGRAČA? Zagonetni Olmo zanimljivo odgovorio na pitanje odlazi li s Maksimira

Na oproštaju od ove sezone nogometaši Dinama su u velikom derbiju hrvatskog nogometa na stadionu Maksimir pred 15.000 gledatelja pobijedili Hajduk sa 3-1 i na najljepši način proslavili 20-ti naslov prvaka. Bila je to sjajna utakmica s mnogo trke i prilika na obje strane, a ‘modri’ su posve zasluženo stigli do treće pobjede protiv Hajduka ove sezone.

Junak utakmice bio je dvostruki strijelac Mario Gavranović, a sjajnu predstavu pružio je i Arijan Ademi koji je asistirao kod sva tri gola ‘modrih’.

Sada kada je sezone stigla kraju počet će transfer-ludnica u kojoj će sigurno glavna zvijezda biti Dinamov Španjolac i jedan od najboljih mladih igrača u Europi, Dani Olmo. Do sada se spominjalo mnogo klubova kontekstu dovođenja Olma, ali najviše intrige povukao je interes Milana i cifra od 40 milijuna eura.

Nakon utakmice Olmo je bio podosta zagonetan kada su ga pitali ostaje li ili odlazi.

“Trebamo prvo proslaviti i vidjet ćemo što će biti. Uvijek je lijepo kada je pun Maksimir i kada je toliko ljudi. Mislim da smo dobro igrali i zasluženo smo pobijedili u derbiju”, rekao je Olmo nakon derbija.


Komentari