Glasajte za maskimirskog heroja: Oršić među kandidatima za igrača kola u Ligi prvaka

Foto: Damir Krajac / CROPIX

Junak Dinamove pobjede protiv Atalante (4-0) na startu Lige prvaka, Mislav Oršić (26) uvršten je među četiri kandidata za igrača prvog kola elitnog nogometnog natjecanja ‘Starog kontinenta’.

Oršić je pružio sjajnu predstavu postigavši tri gola i to iz četiri udarca koja je uputio prema vratima Pierluigija Gollinija.

“Ne znam što bih pametno rekao nakon ovakve utakmice, svi smo sretni zbog rezultata. Dobro smo ušli u utakmicu i odmah smo ih napali. Promijenili smo formaciju, to ih je malo zbunilo. Svi smo znali što trebamo raditi i sve je na kraju dobro prošlo. Pokazali smo da možemo dobro igrati i u Ligi prvaka i sada moramo tako dalje,” kazao je Oršić nakon utakmice.

Uz Oršića za igrača kola kandidira i Norvežanin Erling Haaland, 19-godišnje čudo od djeteta u dresu Red Bull Salzburga. Mladi Norvežanin je u pobjedi austrijskog sastava protiv Genka 6-2, također zabio tri gola.

Među kandidatima je i krilni igrač PSG-a Argentinac Angel Di Maria koji je u pobjedi protiv Real Madrida (3-0) zabio dva gola, te Barcelonin vratar Marc-Andre ter Stegen.

Glasovati se može na https://uclpotw.uefa.com/#/en, a glasovanje traje do petka 20. rujna u 12:00h.


Komentari