FRANCUZI DOŠLI PO VATRENOG VRATARA! Dinamo dobio ponudu koja je odbijena prije nego li je uopće stigla

Foto: Vlado Kos / CROPIX

Nema prodaje pod svaku cijenu. Tako glasi nepisano pravilo unutar struktura našeg nogometnog prvaka. Konkretno, Dominik Livaković ne može otići za manje od deset milijuna eura. Pa nek licitacija krene.

Francuski prvoligaš Montpellier poslao je ponudu na Maksimir za novog (stalnog) vratara hrvatske nogometne reprezentacije. Livaković ima svoju cijenu koja je ipak nešto viša od šest milijuna, na koliko je glasila njihova ponuda. Ona je glatko odbijena. Budu li ustrajni, Francuzima se može izaći u susret s kojim milijunom manje, ali pretpostavka je da se ispod osam milijuna neće ni krenuti s pregovorima.

Dinamo se inače priprema za subotnji ogled s Rijekom u Superkupu kojim će otpočeti nova nogometna sezona. Vratio se plavi kolektiv iz Slovenije, a treninzima su se priključili i mladi reprezentativci – Ivan Šunjič i Nikola Moro. Oni sigurno neće istrčati u subotu, baš kao ni Dani Olmo koji bi se u ponedjeljak trebao priključiti na treninzima.

Olmo zasad sigurno dolazi, i dalje je “pod normalno” igrač Dinama i tako će biti sve dok se ne dogodi akcija koja bi mogla sugerirati suprotno.

Dinamo u utakmici s Rijekom koja se u subotu igra na Maksimiru neće moći računati na spomenuti trojac Šunjić – Moro – Olmo, ali ni na Emira Dilavera. On je u pripremnom srazu s Austrijom iz Klagenfruta zadobio rupturu mišića. Nije strašno kao što zvuči, ali trener Nenad Bjelica ne želi riskirati pa će uz francuskog prvotimca Theophile-Catherinea priliku od prve minute dobiti Dino Perić ili Marko Lešković, bivši igrač Rijeke.


Komentari