(FOTO) PRIMIJETILI SMO BIZARAN POTEZ DINAMA! Jeste li vidjeli što će navijači nositi na utakmici stoljeća?!

Započela je nogometna groznica, karte su se krenule kupovati ekspresno, već su krenule prodaje na oglasima i svi pričaju samo o jednom sportskom događaju – Dinamo protiv Plzena na zagrebačkom Maksimiru, 21. veljače.

Međutim, u Dinamu je netko za ovu povijesnu utakmicu odlučio napraviti nešto, za naše prilike, neobično. Taman kad su navijači počeli u nešto većem broju dolaziti na utakmice ‘Modrih’, netko je mislio da je pametno dijeliti poklone navijačima koji kupe ulaznicu za ogled Europa lige. Domaći navijači, realno, nisu naviknuti na poklone uz ulaznice, pa se ne možemo ne zapitati, hoće li sada baš na svakoj Dinamovoj utakmici Europa lige ili Lige prvaka, ako Bog da, sljedeće sezone, dijeliti šalove, kape, majice ili što već?

Dinamovi navijači ovaj se put nisu bunili, zašto i bi? Dobili su na poklon suvenir, ali opet i s tim suvenirom, bit ćemo slobodni reći, postoji problem.

Ovaj put marketing je možda malo pogriješio. Naime, odlučili su dijeliti crveno-plave šalove, i to s obilježjima i imenima obaju klubova.

Moramo se zapitati kako će točno izgledati Dinamove tribine, ako primjerice, deset tisuća navijača odluči mahati šalom na kojem su obilježja Plzena?

Foto: Screenshot/GNK Dinamo

Naime, glavne boje Dinamova protivnika – Plzena, su upravo crvene i plave. Pa će tako navijači na Maksimiru mahati bojama protivničke momčadi koje neodoljivo podsjećaju na one rezervne Hajduka…

Foto: Screenshot/FC Viktoria Plzen


Komentari