(FOTO) Počeo prvi Dinamov online turnir: Pogledajte o čemu je riječ

Futsal Dinamo, jedini hrvatski sportski klub koji ima i svoju e-sport momčad, organizirao je prvi Dinamov online turnir u video igri FIFA 20 koji se igra od 20. do 23. ožujka.

Na turniru sudjeluje 32 igrača, a polufinala, utakmica za treće mjesto i finale prenosit će se u izravnom prijenosu na YouTube kanalu Futsal Dinama.

“Kao jedini hrvatski sportski klub koji ima svoju e-sport momčad, pokrenuli smo ovaj online turnir kako bismo zabavili naše navijače u ovim teškim vremenima samoizolacije i kako bismo im malo odvratili misli od vijesti s kojima smo, nažalost, svi okruženi posljednjih tjedana“, poručili su iz Futsal Dinama.

Na turniru sudjeluje čak šest igrača e-momčadi Futsal Dinama, a iz kluba su izjavili kako im je namjera održavati online turnire u FIFA-i na tjednoj razini.

Futsal Dinamo pokrenuo je svoju e-sport momčad 6. studenog 2019. na članskom turniru u FIFA-i, prvi službeni nastup e-Dinamovi igrači imali su 12. studenog 2019. na stadionu Maksimir, a prvi trofej osvojio je Andrija Vrcan na turniru u Dubravi 19. listopada 2019.

 

 

Komentari