(FOTO) Futsal Dinamo opet zapalio Šalatu: Pred punim tribinama pobijedili Talijane

Na jedinstvenoj lokaciji na zagrebačkoj Šalati u samom centru Zagreba završena je šesta Dinamova Šalata na kojoj Futsal Dinamo tradicionalno početkom rujna na navijačko malonogometnom spektaklu obilježava početak futsal sezone.

Foto: Tomislav Kristo / CROPIX

Ovaj put u Zagrebu je gostovao Milano Calcio A5, talijanski prvoligaš u kojeg su prije dvije godine iz Dinama prešli Sadat Ziberi i Matej Horvat. Dinamo je na kraju slavio s nogometnih 2:0 pogocima Mihovila Prgometa u prvom dijelu i mladog Jure Jakovljevića u posljednjoj minuti utakmice.

Foto: Tomislav Kristo / CROPIX

Bad Blue Boysi ponovno su iskazali impresivne navijačke sposobnosti te su bez ikakvog incidenta više od tri sata navijali za svoj Dinamo.

Foto: Tomislav Kristo / CROPIX

Više od dva sata Dinamovi navijači navijali su na kultnom zagrebačkom stadionu, a zagrebačkoj publici predstavila su se tri Dinamova ovosezonska pojačanja. Novi Plavi 9 Robert Grbić odigrao je vrlo dobru utakmicu, kao i novi prvi vratar Modrih Mario Herceg.

Foto: Tomislav Kristo / CROPIX

U 26. minuti utakmica je prekinuta kako bi se klub oprostio od dugogodišnjeg vratara Gorana Škorića koji je otišao u zasluženu mirovinu, a kojemu je prigodan poklon udijelio Matija Đulvat iz Futsal Dinama i predstavnik grupe Bad Blue Boys.

Foto: Tomislav Kristo / CROPIX

Što se tiče Trofeja Dinamo, naslov u seniorskoj konkurenciji osvojila je ekipa Meteora Futsal nakon boljeg izvođenja penala nad Playboxom, a penali su odlučili pobjednika i veteranskog dijela turnira.

Foto: Tomislav Kristo / CROPIX

Čarobna Frula je, nakon 0:0 u regularnom dijelu, nadvisila Megaton Music. Izvjesno je jedino bilo žensko finale u kojem su prvakinje Hrvatske sa 6:0 svladale djevojke iz NK Dinamo Osekovo.

Foto: Tomislav Kristo / CROPIX

Titulu Josip Kuže za najboljeg igrača natjecanja dobili su Dominik Brletić (Meteora, seniori), Alen Klakočer (Čarobna Frula, veterani) i Natalija Hubak (SC Flegar, žene). Nagradu Dražan Jerković za najboljeg strijelca dobili su Marko Korečić (Vulkanizacija Mario, seniori), Miro Fabijan (HR Tuning, veterani) i Marija Žagar (SC Flegar, žene), dok su titulu Ivan Turina za najboljeg golmana osvojili Tomislav Hercigonja (Playbox, seniori), Alen Jukić (Megaton, veterani) i Ana Kunštek (Dinamo Osekovo, žene).


Komentari